avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuarea imobilului adjudecat prin licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuarea imobilului adjudecat prin licitatie

Buna ziua,

In primul rand " La multi ani" tuturor Doamnelor is Domnisoarelor.

Va rog sa ma ajutati cu in sfat in legatura cu urmatoare problema.
Am cumparat prin licitatie publica un Spatiu Comercial care a fost executat de catre Banca. Dupa licitatie am facut plata integrala si am primit actul de adjudecare.
Firma care detinea acest spatiu si care a fost executata nu vrea sa-mi dea cheile de la acest spatiu comercial desi momentan acesta este inchis,....nimeni nu isi desfasoara activitatea in el.

Cum pot eu, ca si proprietar, sa intru in acest spatiu??
As putea pur si simplu sa-i informez ca trebuie sa elibereze spatiul si apoi sa intru si sa schimb iala??

Cum pot sa-mi intru in drepturi?...considerand ca in acest spatiu nu locuieste si nu isi desfasoara activitatea nimeni!
La ce probleme/piedici pot sa ma astept din partea fostului proprietar?

Cele Bune,

Lucian
Cel mai recent răspuns: poseidon , utilizator 16:16, 8 Martie 2010
Simplu solicitati prezenta executorului bancar si a organului de politie, pentru punere in posesie, si sigilati spatiul respectiv.
Multumesc pentru Raspuns D-ul Avocat Gabriel.

Tocmai am sunat la executorul bancar si acesta mi-a spus ca nu sta in competenta/putera sa sa faca acest lucru si ca trebuie sa cer ajutorul unui executor judecatoresc!!
Ma puteti lamuri care este cea mai buna varianta in acest caz?
Are obligatia Executorul Bancar sa ma ajute sa eliberez spatiul?

Care este varianata cea mai simpla/rapida?

Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecatar...doresc evacuarea...este pacat? Emirac40 Emirac40 Am adjudecat o licitatie pentru un imobil, organizata de catre un birou de executori judecatoresti iar acum doresc evacuarea fostilor proprietari.Cine o face, ... (vezi toată discuția)
Validitate licitatie executare silita in caz de litigiu intre banca si partea executata poseidon poseidon Buna Ziua, Am urmatoarele intrebari: Am cumparat prin licitatie publica de la o Banca un spatiu.Dupa licitatie/adjudecare, fostii proprietari ai spatiului ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare cristinagrozavu cristinagrozavu Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie, pentru care va rog sa ma ajutati cu o recomadare: Am participat la o licitatie in vederea achizitionarii unui ... (vezi toată discuția)