avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... asociatia crescatorilor de animale
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

asociatia crescatorilor de animale

buna ziua tuturor, am o nelamurire: in cazul in care o asociatie a crescatorilor de animale intentioneaza sa execute ceva lucrarii din subventii primite de la stat pentru teren, este necesar sa se organizeze licitatie publica?? sau este suficienta hotararea membrilor din ascociatie ca lucrarile sa se efectueze cu o anumita societate comerciala. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:48, 10 Martie 2010
fiind o asociatie privata.. se poate doar cu hotararea membrilor
multumesc pentru timp
Trebuie facuta licitatie.
im-i puteti spune va rog si temeiul legal in cazul in care trebuie facuta licitatie. unde este prevazut obligativitatea licitatiei.
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
danielpop86, utilizator
Atata timp cat este vorba de bani publici ( chiar daca se dau cam aiurea) nu se pot arunca aiurea.
Temeiul legal sa il cereti de la cei care aloca banii.
Daca ei va dau in scris ca nu este obligatorie licitatia publica eu va doresc succes...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere pentru participare la licitatie sabinna sabinna In conditiile in care o asociatie formata din 2 agenti economici participa la o licitatie pentru executie lucrari si o castiga, cu cine se incheie contractul ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public iojamaria iojamaria As dori sa stiu daca functia de cenzor al unei asociatii de crescatori de animale (nonprofit) este incompatibila cu cea de functionar public, conf. ... (vezi toată discuția)
Asociatie crescatori de animale miamariaa96 miamariaa96 Buna seara! Sunt membru al unei asociatii de crescatori de animale, respectiv bovine si ovine. As dori sa stiu care imi sunt drepturile de membru al acestei ... (vezi toată discuția)