avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... legislatie comunitara
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

legislatie comunitara

Salut, ma puteti ajuta si me mine? As dori sa aflu modificarile sau noutatile legislative comunitare in domeniul agricol.Am incercat sa caut pe site-ul ministerului agriculturii, dar nu am gasit mare lucru.
Care este modalitatea de a gasi acum modificarile legislative(vor fi o gramada dupa 1 ianuarie 2007), in toate domeniile?
Cel mai recent răspuns: liuci , utilizator 02:17, 11 Ianuarie 2007
abonati-va la indaco:)
sau urmariti site-ul www.europa.eu care este disponibil si in limba romana. este o sectiune de legislatie (Eur-lex) acolo puteti cauta ce va intereseaza.
Cred ca ar trebui sa specificati mai bine SECTORUl in care dori norma comunitarie, agricol bine dar ramane general. E suficient sa mergeti pe situl del la comunitate eu la [ link extern ] >
Cred ca ar trebui sa specificati mai bine SECTORUl in care dori norma comunitarie, agricol bine dar ramane general. E suficient sa mergeti pe situl del la comunitate eu la [ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vizualiza continutul unei hotarari judecatoresti? as ... vasi2007 vasi2007 Cum pot vizualiza continutul unei hotarari judecatoresti? As dori sa vad continutul unei hotarari judecatoresti intr-un dosar in care nu sunt parte. Pe ... (vezi toată discuția)
Ce soft juridic sa aleg? cornelb cornelb Buna, ce program de legislatie imi recomandati? Am folosit pana acum programul celor de la Indaco, dar am nevoie de ceva care sa contina si reviste/carti, mai ... (vezi toată discuția)
Certificat traducãtor - examen limba francezã ysaraisa ysaraisa Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu exemple de subiecte pentru obtinerea certificatului de traducator autorizat in limba franceza? eu am obtinut DALF-ul ... (vezi toată discuția)