in iunie 2007 am luat un imprumut de la o banca cooperatista;pana in vara lui 2009 am fost la zi cu platile dar pt. ca au scazut veniturile si am cam terminat si cu rezervele am inceput sa am intarzieri;la inceputul lui noiembrie am primit o notificare prin care mi se cerea sa achit suma de 1456 lei pt. a nu intra in procedura de executare silita;am achitat 1500 lei in 23 noiembrie;in data de 5 martie girantii mei au primit instiintare de instituire poprire in urma unei hotarari de la judecatorie din data de 3 decembrie 2009 cu suma totala de atunci neluandu-se in calcul suma achitata de mine;din instiintarea primita de giranti am aflat ca se instituie poprire si pe venitul firmei mele[pfa],desi imprumutul a fost luat ca persoana particulara nu pe firma;in tot acest timp cu mine personal nu a luat nimeni legatura nici de la banca nici executorul desi acesta a vorbit cu unul dintre giranti;in vara cand au inceput problemele am incercat sa obtin o reesalonare dar cei de la banca mi-au spus ca ei au alt regulament de functionare decat bancile comerciale si ca banca nationala nu le accepta resalonari;din cele ce v-am povestit exista vreun abuz?daca DA din partea cui si ce se poate face tinand cont de faptul ca eu am salarii de platit,facturi,chirie si imprumutul a fost al meu ca persoana nu ca PFA?
Executare silita??
bob02008
Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)