avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul de munca pe perioada determinata

sunt angajata la o firma de 6 luni, din care mi s-au facut doua contracte pe cate 3 luni fiecare. Sunt insarcinata in prima luna. dupa expirarea contractului sunt abligati sa ma tina la servici sau mi se poate incheia contractul?
Cel mai recent răspuns: MirelaNiculai , utilizator 14:00, 31 Decembrie 2006
art.80-86 din legea nr.53/2003-codul muncii
se cam incheie.
CIM inceteaza cu art. 56 lit. j din codul muncii.
La încetarea celui de-al treilea contract individual de muncă pe durată determinată, prevăzut la art. 80 alin. (4), sau la expirarea termenului prevăzut la art. 82 alin. (1), dacă pe postul respectiv va fi angajat un salariat, acesta va fi angajat cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată.

sunt angajata la o firma de 6 luni, din care mi s-au facut doua contracte pe cate 3 luni fiecare. Sunt insarcinata in prima luna. dupa expirarea contractului sunt abligati sa ma tina la servici sau mi se poate incheia contractul?

nu stiu daca sunt obligati, dar stiu ca pentru o persoana nu ai voie sa faci mai mult de 3 prelungiri pe perioada determinata in decursul a 2 ani. cat despre faptul ca esti insarcinata stiu doar ca nu au voie sa te dea afara pe motivul asta, dar fiinca tui ai contract determinat nu stiu ce sa zic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre contractul individual de munca valcris valcris Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. Am angajat trei persoane cu contract individual de munca pe perioada determinata de 6 luni. La 31 decembrie ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata ContSters81099 ContSters81099 Buna ziua, Care este perioada maxima pe care se poate incheia un contract de munca pe perioada determinata? Multumesc (vezi toată discuția)
Perioada de munca nedeterminata 1ecaterina1 1ecaterina1 De cate ori are voie angajatorul sa te tina in perioada determinata de 6 luni. ? Iti face un contract pe perioada determinata de 6 luni dupa ce trec cele 6 ... (vezi toată discuția)