avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Studenta dosar indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Studenta dosar indemnizatie crestere copil

Buna, Ma numesc Amela sunt studenta la facultate de stat la zi din 2007 si sunt mamica din 2 ianuarie 2009(atunci in anul 3). Din ce stiam noi nu era cu indemnizatii decat pentru mamicile care au lucrat un cu un an inainte, nu si pentru studente .Acum avand mai mult timp sa rasfoiesc internetul, am citit ca primesc si mamicile studente. Eu primesc doar alocatia copilului, cea de 200 ron. Acum sunt in anul 4. Mai pot depune dosarul pentru indemnizatie?!Adica mai pot primi ceva macar din momentul in care depun dosarul!?Ca banuiesc ca pe anul trecut nu mai pot recupera nimic...Mi-ati fi de mare ajutor mai ales ca anul acesta am si licenta si avem mare nevoie de bani.Copilul are un an si 2 luni. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:43, 9 Martie 2010
Depuneti dosarul pentru urmatoarele ot luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru mame studente la zi alexandraiancu alexandraiancu buna ma numesc alexandra si sunt studenta in ultimul an, doctori mi-au spus ca trebuie sa nasc pana pe data de 2 mai 2010, sunt studenta la stat cursurile la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru mamele studente la zi? alina24_cr alina24_cr Buna ziua, ma numesc Ignatescu Mirela-Alina sunt din Craiova si sunt studenta in anul 4 de studiu la Facultatea de Medicina Generala din acelasi oras.Am un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru copil danyforever danyforever Ma numesc Daniela..Intrebarea mea este in legatura cu indemnizatia pentru copil.Eram studenta in ultimul an de facultate ,anii de studiu 2004-2008.La ... (vezi toată discuția)