avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cat timp se poate contesta o licitatie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cat timp se poate contesta o licitatie?

In cat timp se poate contesta o licitatie a unui imobil ce a avut loc la un BEJ,dar de la eliberarea actului de adjudecare?

Alte discuții în legătură

Modificare cerere-eroare materiala ancairo ancairo una ziua, In data de 12.09.2017, am achizitionat un imobil prin licitatie publica. Debitorii, au fost instiintati de indata ca imobilul a fost vandut, iar ... (vezi toată discuția)
Intrebare- contestare executare dupa ce am adjudecat un ap ancairo ancairo Buna ziua, La data de 12.09.2017, am cumparat un apartament prin licitatie publica, ce nu a fost contestat in termen sau cel putin asa am crezut eu. Intre ... (vezi toată discuția)
Impartire bani din vanzare imobil la licitatie- cat timp ne asteapta executorul sa venim cu o decizie definitiva de obligare la plata a debitorului? andreistan andreistan Buna ziua, Suntem asociatie de proprietari, unul din proprietari este executat silit de catre o banca. Peste 3 saptamani va avea loc cea de-a doua ... (vezi toată discuția)