avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contestatie impotriva majorarii pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contestatie impotriva majorarii pensiei alimentare

In luna decembrie am depus cerere de majorare a pensiei alimentare si tatal fiicei mele a trimis la tribunal un fel de sc risoare in care prezinta cum s-a recasatorit si cere safiu anchetata in sensul ca nu as fii o mama buna, cere sa fac dovada ca lucrez si cat anume castig, se plange de programul meu, nu emultumit de compania la care lucrez,ma acuza ca lipsesc noaptea de acsa, ca ma gospaodaresc impreuna cu parinti mei si nu corect, ca fiica noastra nu ar avea medic de fam(asta ca sa va dati seama cat de mult stie despre ea)solicita anchete ale autoritatii tutelare,ma jigneste si m-a facut cu ou si cu otet in epistola lui catre tribunal, nu stiu ce sa fac , eu am presupus ca in procesul de majorare a pensiei alimentare se discuta frumos de spre subiectul procesului si nu despre parintii mei, locul de munca, viata mea privata,ma simt prost pentru ca mi-as da viata pentru fiica si fac tot ce pot pentru ea, e greu dar nu m-am plans am cerut doar un lucru legal, majoraraea pensiei.Va rog sa ma ajutati, va multumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
ro4teen, utilizator
Cel mai recent răspuns: ro4teen , utilizator 09:23, 9 Martie 2010
veniturile sotului au crescut?
da, au crescut
atunci cererea de majorare e admisibila.. nu conteaza ce zice el.. important e sa aduca si adeverinta de la locul sau de munca cu veniturile sale instanta nu va tine cont de aberatiile sale.. nu va mai necajiti
Adresati-va Administratiei Financiare, in vederea aflarii tuturor veniturile realizate, reglementate legal .
Relatia dintre parinti nu constituie obiectul acestui proces, ci sunt invederate nevoile copilului minor , intrucat legea stabileste un plafon maximal , care poate fi atins sau nu (insa , in genere , pensia e raporata la acesta ).
Este avuta in vedere , ce-i drept , si posibilitatea de plata a fostului sot.
Insa , in vederea dovedirii sumelor de bani pe care le realizeaza , faceti o adresa catre institutia sus mentionata.

Alte inscrisuri care releva situatia copilului sunt cele medicale , in cazul in care au existat probleme de sanatate , sau cele emise de catre institutia de invatamant .
(orice suma de bani investita in vederea unei bune dezvoltari a copilului dumneavoastra poate fi adusa la cunostinta instantei de judecata prin interogatoriul paratului , inscrisuri , martori ).


Succes.;)
Va multumesc frumos si va doresc numai succesesi multa sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara cuantum fix tinaa tinaa buna ziua. va rog sa imi spuneti daca pentru marirea pensiei alimentare (suma stabilita din veniturile obtinute din pensie de boala ) pot cere sa se ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara sweet sweet As dori va rog frumos sa imi spuna cineva la cat poate sa ajunga o pensie alimentara ,platita de un jandarm (vechime in jandarmerie cca 12 ani),pentru un copil ... (vezi toată discuția)
Actualizare pensie alimentara K.Ela K.Ela Am si eu o problema in legatura cu pensia alimentara minor. Exista deja o decizie definitiva si irevocabila care a stabilit pensia alimentara la cuantumul X ... (vezi toată discuția)