avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de crestere a copilului!!!!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de crestere a copilului!!!!

Acest venit este impozabil?Sau este 85 % din venutul pe ultimele 12 luni si atat?
Cel mai recent răspuns: saceanu cecilia , utilizator 12:25, 9 Martie 2010
Buna,

Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare si din cate stiu eu daca te referi la indemnizatia de maternitate este 85% din veniturile brute pe ultimele 6 luni si este neimpozabil. Indemnizatia pentru crestere copil timp de 2 ani este 85% din venitul net pe ultimele 12 luni si nu este impozabila.

Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație 2017....6 sau 12 luni????? somial somial Îmi puteți spune cum se calculează indemnizația pt creșterea copilului? Am citit intr un articolul care zicea ca valoarea bruta a îndemn. Reprez.85% din ... (vezi toată discuția)
venituri in calculul indemnizatiei de crestere a copilului andreea36 andreea36 Buna-ziua! Ma intereseaza daca la media veniturilor pe ultimele 12 luni din care se iau 85% pentru calcularea indemnizatiei de crestere a copilului se iau in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si concediu crestere copil ion_raluca ion_raluca Lucrez in sector bugetar, la primarie, am luat salariul minim pe economie in ultimele 12 luni. In curand trebuie sa intru in concediu prenatal si postnatal de ... (vezi toată discuția)