avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna ziua In 2007 am luat un credit de nevoi pers in ultimele luni nu am mai putut plati sotul fiind pe somaj si eu pe maternitate .Acum am primit o instintare ca o societatea preluat creditul si ca trebuie sa achitam suma in 5 zileMentionez ca am avut o firma care are activitatea suspendata si doresc sa o redeschid ca se termina si maternitatea Poate fi firma executata silit pt datoriile actionarului va multumesc
Cel mai recent răspuns: mona rogoz , utilizator 09:49, 9 Martie 2010
Executarea se realizeaza asupra garantiilor contractula prevazute la acordarea creditului
Creditul este pe numele sotului eu sint coplatitor este credit fara garanti si pe nulele nostru avem o dacie atit La firma sintem asociati sotul fiind administrator Deci ce ar putea executa va multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
mona rogoz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi coplatitorul executat silit de recuperator? AIAIOANA AIAIOANA In 2007 sotul meu a facut un credit de nevoi personale la o banca,unde am fost coplatitor.Ramanand fara loc de munca el,nu am mai putut achita,asa ca banca a ... (vezi toată discuția)
Executare silita!!!! CatalinaMoise CatalinaMoise Va rog tare mult ajutati-ma..sunt intr-o situatie dificila si am mare nevoie de o parere avizata! In anul 2009 sotul meu a contractat la o banca un credit de ... (vezi toată discuția)
Executare silita Danycorason08 Danycorason08 Buna ziua am nevoie si eu de un sfat urgent ptr situatia in care ma aflu . In anul 2007 am facut un credit la o banca adica sotul meu dar apar si eu ca si ... (vezi toată discuția)