avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este valabil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este valabil?

bunicul meu a lasat testament in 1992 unui fiu de-al sau dar desi stia sa scrie si sa citeasca nu a semnat doar a pus degetul pe o foaie scrisa la masina si stampilata de un notar.As vrea sa stiu daca testamentul este valabil?
Daca testamentul lasdat de bunic a fost autentificat de un notar public, evident ca este valabil!
Chiar daca ar fi fost un testament olograf, scris , semnat, datat de mana testatorului (nu un act autentic ) , cata vreme indeplineste conditiile legale , e un act valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nedesbatuta mr.stefy mr.stefy buna ziua am si eu o problema si va rog sa ma ajutati.....in urma cu 10 ani fratele meu amurit si a ramas sotia lui(nu au copii) nu am fost chemata la ... (vezi toată discuția)
Testament andryzs andryzs Buna ziua Un testament scris de mana fara semnatura si stampila Notarului este valabil? Multumesc (vezi toată discuția)
Intocmire si folosire de procura falsa leorot leorot Fratele tatalui meu este agreat total de fratele bunicii mele dinspre tata. Acest unchi de departe are anumite proprietati, destul de insemnate ca valoare. I-a ... (vezi toată discuția)