am angajat un absolvent de liceu promotia 2006, absolvent care este student in anul 1 la zi, dar contractul lui de munca este 8 ore si isi indeplineste obligatiile de serviciu. pot sa beneficiez de prevederile legii 76 privind asigurarile sociale (subventia de 1,2 salarii minime timp de un an pt angajarea absolventilor)? la ajofm mi s-a spus ca daca e student nu pot beneficia de aceasta prevedere (art. 80), dar din textul legii nu gasesc ca ar exista aceasta incompatibilitate? voi ce spuneti? multumesc.
legea nu distinge. Din pacate, ca multe alte legi , a fost conceputa intr-un birou care nu are treaba cu realitatea.
Pt a te lamuri, poti chema in judecata ajofm-ul. Consider ca ai sanse mari de castig.;)
da, asa mi-au spus si mie, ca fiind vorba de un student, se perfectioneaza, si ei doresc sa acorde un sprijin persoanelor defavorizate care, absolventi fiind, nu sunt angajate din cauza lipsei de experienta... totusi, un absolvent de liceu care e si student e la fel de lipsit de experienta, deci de ce ar fi angajat mai usor?...poate, de exemplu, studiaza la cu taxa si are nevoie sa se angajeze pentru a isi plati cheltuielile. in orice caz, la o adica, se cere cumva si vreo declaratie pe proprie raspundere ca nu este student? sau cum altfel pot cei de la ajofm sa isi dea seama ca este student? prin faptul ca este asigurat? si totusi, nu am vazut niciunde in lege o asemenea incompatibilitate, ba chiar m-am interesat pe un site de consultanta, unde mi s-a raspuns ca faptul ca e student nu reprezinta un impediment in acordarea subventiei.