avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

itm

se poate s ma indrumati si pe mine catre ce ITM sa ma orientez daca inspectorul se numeste IORGULESCU GINA? in contract scrie ca a fost inregsitrat la registrul comertului/autoritatile administratiei publice din Bucuresti. Si ce documente am nevoie pentru a cere eliberarea unei adeverinte de vechime de la ITM
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 9 Martie 2010
Buna ziua! ITM sectorului pe raza caruia a avut / are sediul firma la care lucrati/ati lucrat . Este putin probabil sa va indume cineva catre persoana indicata . Daca sunteti in evidente este suficient buletinul de identitate pt ca tipizatele se procura /completeaza pe loc la ITM
Eliberarea unei adeverinte de catre ITM se face la solicitarea fostului angajat , in conditiile in care firma nu mai exista.

Posibil ca firma respectiva sa fie sau nu la inspectorul respectiv ... asa ca aveti grija ca mai intai trebuie sa aflati la ce inspector este arondat fostul dvs inspector si apoi trebuie sa luati legatura cu acesta pentru a vedea in cat timp va elibereaza adeverinta de vechime ... care in niciun caz nu se da pe loc.

P.S.
despre ce firma este vorba ... ca poate cineva va va ajuta sa aflati ami repede inspectorul ITM .....:)
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetul de munca dee dee dee dee Buna ziua, o intrebare va rog frumos si un raspuns daca se poate. Se mai fac carti de munca? Am inteles ca se vor elibera doar adeverinte care atesta vechimea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime 2011 ContSters60781 ContSters60781 As dori sa intreb angajatorii (reprezentantii lor) ce fel de adeverinte de vechime elibereaza angajatilor a caror contracte de munca inceteaza in anul 2011 si ... (vezi toată discuția)
Carte de munca puric puric Buna ziua, Am lucrat doua luni(incepand cu august 2010) la o firma(din bucuresti) pe baza de contract de munca, fara a detine anterior carte de munca. La ... (vezi toată discuția)