avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum pot inchide soldul respectiv?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum pot inchide soldul respectiv?

in urma controlului avut ni s-a sugerat sa vindem barca pe care o detinem (era folosita de patron pt. protocol) problema mea este ca valoarea ei este de aproape 30.000 lei cu tva si nu stiu cum sa inchid contul respectiv, pot face nota contabila prin care patronul sa plateasca din dividendele anului 2008, sau trebuie neaparat taiata chitanta, fiind pers.fizica cred ca pot face acest lucru.
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 09:28, 12 Martie 2010
Cui vreti sa vindeti barca?.....
scuze, vreau sa o vad administratorului firmei care este si asociat.
Emiteti chitanta.
daniela vorovenci a scris:

Emiteti chitanta.


ATENTIE la prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 15/1996 privind întărirea disciplinei financiar-valutare, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 92/1996
@niliana a scris :
"pot face nota contabila prin care patronul sa plateasca din dividendele anului 2008,"
@daniela a scris :
"Emiteti chitanta. "

Nu se leaga ...
:)

Alte discuții în legătură

Stornarea unei facturi de prestari servicii ADELA STROE ADELA STROE am o factura de prestari servicii in val de 200 mil pe care vreau sa o stornez si sa fac mai multe facturi pana in 50 mil pe care sa le achit cu chitanta si nu ... (vezi toată discuția)
Modalitate plata fact. peste 5000 lei rodia rodia Am urmatoarele nelamuriri privind plata in numerar a unei facturi cu valoare peste 5000 lei. Sa zicem ca trebuie sa paltesc o factura de 6500 lei. Numerar nu ... (vezi toată discuția)
Mai multe plati cu chit pentru o factura ce nu depaseste 5000 ron komon komon Va rog sa-mi spuneti daca se pot face mai multe plati cu numerar cu chitanta la un furnizor pentru o factura care nu depaseste 5000 ron. Multumesc! (vezi toată discuția)