in data de 08.03.2010 ma deplasam cu autoturismul pe dn1 spre Cluj in localitatea Valcele am fost tras pe dreapta. A a venit agentul s-o prezentet mi-o adus la cunostinta ca am depasit limita de viteza legala cu 25 km/h fapt ce aduce sanctionarea cu 3 puncte si 240 lei amenda. Dupa ce se intoarce la masina unde colegul acestuia imi scrie PV am observat in oglinda retrovizoara agentul care m-o oprit pe mine sare din masina pentru a opri o alta masina dar spre surprinderea mea cand masina se apropie de agent acesta ii face semn sa isi continue drumul. fapt ce m-o inervat si am refuzat sa semnez PV. intrebarea mea este pot obtine anularea PV de constatare pe motiv ca nu a oprit toate masinile ce depaseau viteza maxima admisa?
Exclusa varianta propusa de dvs. , nu aveti nicio acoperire ..... si deci nicio sansa pt acest motiv . Puteti insa sa contestati in instanta provesul-verbal de contraventie intocmit pt. vicii de forma (in eventualitatea ca exista) , altfel.... platiti amenda . Si.... circulati regulamentar .... :stunned:
Este o veche hiba a noastra,aceea de a ne uita la "capra vecinului".
Din punct de vedere legal,motivul invocat de dvs,fara suparare,nu este un motiv legal,ci unul pueril
va pot trimite o copie a procesului verbal si sa imi comunicati daca se poate obtine anularea acestuia sau daca acesta este considerat nul pe motiv ca.....