avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... imobil firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

imobil firma in insolventa

Buna ziua.
As dori sa iau un credit prin programul "Prima Casa" pentru achizitionarea unui imobil nou de la o firma aflata in insolventa (reorganizare).
Credeti ca ar putea fi probleme cu acordarea creditului pe motiv ca firma este in insolventa?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:49, 13 Martie 2010
nu cred, creditul se acorda persoanei care il solicita... firmelor aflate in insolventa ... niciodata.
Buna seara.
Avand in vedere ca in aceasta situatie dvs.aveti de dat bani firmei in insolventa si nu de primit bani de la aceasta, probleme nu ar fi .Ar fi fost mai riscant daca ati fi avut de primit bani de la firma in insolventa,platile fiind problema firmelor in insolventa.
Aveti totusi grija la intocmirea şi respectarea de către vanzator a contractului sau precontractului de vanzare cumparare,cu privire la riscurile previzibile,avand in vedere situatia de insolventa a firmei.
Cu stima.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca banca pt. credit liaza liaza Buna ziua, Am achizitionat un apartament de la o firma in insolventa, fiind indeplinite toate punctele art. 93 indice 1 din legea 85/2006 ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa ContSters145250 ContSters145250 Va rog sa ma ajutati cuun sfat in urmatoarea problema: O societate doreste sa cumpere niste produse de la o alta societate care se afla in procedura generala ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobiliara, riscuri BurzoAlin BurzoAlin Buna ziua, Am o intrebare in urma unu sfat primit de la o persoana pe \\\\"fuga\\\\" Achizitionez un apartament s-a facut un precontract cu un avans de ... (vezi toată discuția)