avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare titlu de proprietate

VA ROG SA MA AJUTATI...
TATAL MEU S-A TREZIT CU UN TITLU DE PROPRIETATE PE NUMELE LUI SI AL UNEI SURORI CARE ESTE DECEDATA DIN 5 MAI 1991
- FISA LA CADASTRU ESTE SEMNATA DE SORA DECEDATA IN 1994
-TITLU ESTE RIDICAT DE CATRE NEPOATELE LUI
- SUPRAFATA TRECUTA IN TITLU NU ESTE CORECTA SI NICI AMPLANSAMENTUL IN TEREN NU CORESPUNDE CU REALITATEA
- CEREREA PT RECONSTITUIRE ESTE MODIFICATA SI TATAL MEU NU A SEMNAT-O
-TOATE ASTEA LEA AFLAT DUPA CE TATAL MEU SA-A JUDECAT CU PRIMARIA SI A CASTIGAT PROCESUL IN VEDEREA INTRARII IN POSESIE A TERENULUI CE LA PRIMIT CA ZESTE DE LA TATAL SAU CIND A JUNS SA-L PUNA IN POSESIE SI SAI INTOCMEASCA TITLU DE PROP ATUNCI A AFLAT DESPRE ACEL TITLU CARE A FOST INTOCMIT IN 1994.
CE TREBUIE SA FACA !
VA MULTUMESC !

Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:19, 9 Martie 2010
1. daca TP initial a fost eliberat in baza unui dosar fals (asa cum sustineti dvs), iar tatal dvs. nu a cerut niciodata acel pamant, este simplu: solicitati nulitatea absoluta aprtiala a TP in baza art. III lit. a (ca fiind emis unei persoane fara drept) din legea 169/1997.
2. dupa ce se anuleaza primul TP, se emite, legal, cel de-al doilea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati... iuliamariana iuliamariana VA ROG SA MA AJUTATI... TATAL MEU S-A TREZIT CU UN TITLU DE PROPRIETATE PE NUMELE LUI SI AL UNEI SURORI CARE ESTE DECEDATA DIN 5 MAI 1991 - FISA LA CADASTRU ... (vezi toată discuția)
Probleme -fond funciar iuliamariana iuliamariana Buna seara! Va relatez o situatie si poate primesc un sfat ce ar trebui sa fac? - a fost intocmit un titlu de proprietate de mostenire pe numele meu si ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate MihaiStefanel MihaiStefanel Buna tuturor, Ma confrunt cu urmatoarea problema. In anul 1991 bunicul meu a cumparat un teren de 115 MP, primind totodata si 100 MP de la stat, pentru care ... (vezi toată discuția)