avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere in magistratura

Pot participa la examenul de admitere in magistratura persoane care au 5 ani vechime in functia de consilier de integrare in cadrul Ministerului Integrarii Europene, iar apoi odata cu intrarea Romaniei in UE, functia s-a transformat in consilier pentru afaceri europene in cadrul ministerelor sau prefecturilor. Studiile sunt juridice, iar specialitatea postului implica activitati juridice.

Alte discuții în legătură

Carte de munca Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Buna ziua, ma scuzati pt deranj, dar as avea nevoie de ajutorul dvs. Recent am promovat un examen pt postul de inspector-auditor in cadrul serviciului de ... (vezi toată discuția)
Admitere in magistratura fara concurs ContSters82972 ContSters82972 Orice jurist avizat cunoaste frecventa ridicata a modificarilor legislative in Romania.Se adopta acte normative \\\"la pachet\\\", fie ca se intituleaza legi, ... (vezi toată discuția)
Vechime juridica claudel1982 claudel1982 Sunt Gabriela si as dori sa stiu daca mi se va recunoaste vechimea ca si grefier cu studii superioare juridice chiar daca sunt momentan incadrata pe un post ... (vezi toată discuția)