avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale bani pe proiecte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

bani pe proiecte

as vrea sa deschid o societate comerciala cu obiect de activitate agrement ( o piscina , teren de fotbal). dispun de teren , materiale de constructii.
Vreau sa stiu ce trebuie sa fac sa obtin bani nerambursabili daca se poate si care sunt pasii de urmat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:58, 9 Martie 2010
www.fondurinerambursabile.ro
www.finantare.ro
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
Gabriel Iliescu, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa ma scad in gestiune cu anumite cheltuieli avasilcai alin avasilcai alin Buna Ziua Am un teren de 1000mp pe numele meu si vreau sa-l dau societati mele cu contract de comodat.Pe teren nu este nimic amenajat iar in contractul de ... (vezi toată discuția)
Pensiune turistica lungu nicolae lungu nicolae acum 4 ani in comuna saes jud sibiu am vrut sa construiesc o pensiune turistica.Planul meu era sa inchei contracte cu grup operator pentru maxim 8 persoane ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene penru i.i.caen 4120 lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale spidii99 spidii99 Buna ziua. Am si eu o intrebare saumai bine spus o nelamurire. Poate un I.I. cu domeniul de activitate in lucrari de constructii sa obtina fonduri ... (vezi toată discuția)