avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Impunere card debit?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Impunere card debit?!

Buna ziua.As dori sa stiu daca angajatorul(in cazul meu MApN)imi poate impune banca la care sa imi fie virate drepturile banesti lunare(card debit).Se incearca trecerea fortata la o institutie bancara iar eu sunt client al unei alte banci unde am contractat un credit de tip descoperit de card in anumite conditii,termen de rambursare,dobanda etc.In conditiile in care as renunta la serviciile acestei banci sunt obligat sa achit pe loc si acel credit.Nu vreau sa comentez ce interese sunt la mijloc de se incearca sa mi se impuna alta institutie bancara vreau doar sa stiu daca am sau nu dreptul sa aleg de vreme ce contractul se semneaza intre mine si institutia bancara.Totodata va rog respectos sa imi spuneti ce lege reglementeaza aspectul ce vi l-am supus atentiei.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena 1234 , utilizator 23:55, 10 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este necesar sa renuntati la serviciile primei banci!! Nimic nu va impiedica sa detineti un card de debit la o banca si unul de credit la o alta, puteti oricand vira bani dintr-un cont in altul, inclusiv on-line la majoritatea bancilor. Este adevarat insa ca presupune un mic efort din partea dvs., la care nimeni nu va poate obliga. Totusi, gasesc ca angajatorul are "dreptul" de a-si alege banca cu care lucreaza, mai ales ca in situatia unui rulaj mare printr-o anumita banca poate sa negocieze anumite avantaje ( ex. o dobanda mai redusa la un credit pentru productie/investitii sau chiar o dobanda mai redusa la overdraft pentru salariati).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie banca AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Cativa ani in urma am fost plecat in Marea Britanie pentru a munci. Salariul il primeam pe card. La plecare am scos toti banii de pe card si am ... (vezi toată discuția)
Retragere de fonduri de catre banca din cardul de salariu iulianvoicu iulianvoicu Buna ziua , am doua carduri la o anumita banca ,unul de credit si unul de debit(salariu) .De cateva luni am avut ceva probleme financiare si am intarziat cu ... (vezi toată discuția)
Card de credit Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am un card de credit care a fost declarat scadent anticipat desi eu faceam plati. Am intarziart cu o rata datorita unui deces dar luna urmatoare am ... (vezi toată discuția)