avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

In anul 2008 ,societatea a contractat un credit pentru achizitionarea unui utilaj.Creditul a fost garantat cu utilajul respectiv si cu un imobil proprietate personala.In anul 2009 societatea a intrat in faliment.Momentan s-au evaluat activele firmei,urmand vanzarea lor.Banca de unde am luat creditul,nu mai are rabdare sa-si recupere creditul din vanzarea utilajului,ci vor sa se indrepte spre imobilul gajat.
Au acest drept? In caz afirmativ ce demersuri putem intreprinde pentru a stopa sau cel putin a mai amana acest fapt ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:07, 9 Martie 2010
Contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare teren ipotecat marinescu112233 marinescu112233 Buna ziua.In anul 2008 am luat un credit de la banca [editat] pe un srl la care eram unic asociat si administrator,am garant creditul cu un teren intravilan ... (vezi toată discuția)
Executare silita. florinrob florinrob Buna ziua, am o problema. Bunul mobil (utilaj) al unui debitor aflat sub sechestru asiguratoriu, inregistrat la Registrul electronic de garantii, a fost ... (vezi toată discuția)
Bilet avalizat ContSters69460 ContSters69460 in urma obtinerii unui credit de la o banca, s-a garantat cu diverse bunuri imobile insa banca a cerut si o garantie suplimentara, in sensul avalizarii unui ... (vezi toată discuția)