avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ABUZ SAU INCOMPETENTA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ABUZ SAU INCOMPETENTA

AM PRIMIT PREAVIZUL DE CONCEDIERE SI MARE MI-A FOST MIRAREA CA LA MOTIVUL DE CONCEDIERE SCRIE,,ABATERE DISCIPLIONARA NR......"
DAR DE LA RESURSE UMANE A UITAT SAU NU SA DEPUNA SI SENTINTA TRIBUNALULUI CARE MI-A DAT CISTIG DE CAUZA MIE.
1.POATE INSTITUTIA SA ANULEZE PREAVIZUL FIINDCA ESTE VINA LOR PINA LA URMA ?
2.DE CE TREBUIE SA CHELTUI EU BANI SA MERG IN INSTANTA?
3.CE RISCA FUNCTIONARA SE DA RESURSE UMANE?
Nu mai scrieti cu litere de tipar.
~ Conținut șters la cerere ~
corect dar au existat criterii interioare in baza carora sunt concediati salariatii.
nu au fost respectate nici1%,se merge pe abuz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva MIANA MIANA MIANA MIANA Buna ziua!Sunt functionar public,studii superioare in specialitate si o vechime in institutie de peste 3o de ani. In perioada aprilie 2009-august 2010, am fost ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare in insolventa alinedelea alinedelea Intr-o companie aflata in insolventa, administratorul judiciar decide ca trebuie sa disponibilizeze un numar \\"N\\" de salariati.Pentru aceasta insarcineaza ... (vezi toată discuția)
Protest CorinaNeagu CorinaNeagu Scrisoare de protest Iunie 2012 Iniţial nu am dorit să facem publică această poveste, dar, din motive obiective, am luat decizia că nu o putem ţine ... (vezi toată discuția)