avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Va ror respectuos un raspuns urgent.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va ror respectuos un raspuns urgent.

Pentru introducerea la instanta unde se judeca divortul a unei cerere pt ordonanta presedintiala de stabilire a unui program temporar de vizitare a fiului meu minor am nevoie de un avocat? Cat dureaza pana primesc un raspuns? Procesul incepe abia pe 12 Apr iar eu nu l-am mai vazut de 3 luni desi locuieste la 7-800 metrii de mine.

Va multumesc din suflet si va doresc multa sanatate d-v si celor dragi d-v.
Cat dureaza pana se da un raspuns?
sunt unele topicuri care nu primesc deloc raspus...totul e benevol din partea noastra.

dvs, nu stiu in ce masura va descurcati in instanta, dar prin cererea de ord. pres. veti rezolva mult mai repede capitolul intalnirii cu copilul dvs. e o cale de urgenta, teoretic dureaza de ordinul zilelor.

succes!
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
MYRA CIMPEAN , Avocat
Parerea mea sincera este ca atata timp cat nu aveti cunostintele de drept necesare,trebuie sa apelati la ajutorul calificat al unui avocat,mai ales daca aveti si posibilitati.
Cred ca fiecare trebuie sa ne recunoastem competentele si sa procedam cum ne este mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare obtinere despagubiri in urma decesului sotului ContSters303406 ContSters303406 Sunt mama a 2 baieti, divortata , dupa divort copii au ramas in ingrijirea mea . Anul trecut fostul sot a decedat in Italia (era pe bicicleta si a dat un ... (vezi toată discuția)
Mama baietelului nu ma lasa, sa-mi vad fiul - ce este de facut gaz gaz Ne-am separat de partenerul de viata la sfarsitul luni mai. De atunci nu ma lasa, sa-mi vad fiul. Mai precis, saptamana trecuta mi-am aztu fiul de trei ori: de ... (vezi toată discuția)
Reclamant pt fond ordonanta presedintiala akmerkez akmerkez Buna ziua!Am restanta la intretinere si am primit o citatie in care asociatia de propr.este reclamant pentru Fond-ordonanta presedintiala.Ce inseamna asta?Ce ... (vezi toată discuția)