avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt din hipermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt din hipermarket

in seara aceasta am fost la [hipermarket], am savarsit o fapta rusinoasa. am sustras doua articole. la iesire din [hipermarket], am fost retinuta de un agent de securitate, care m-a dus intr -o camera si m-a pus sa descarc toata geanta. a completat un proces verbal in care a trecut datele mele (nu i le-am dat chiar corecte, am mentionat gresit cnp). in procesul verbal. pe langa bunurile sustrase de mine, a adaugat si un altul, pe care l aveam in geanta. de teama si frica, in situatia jenanta in care eram, pt prima oara in viata (in conditiile in care am o fct si un anumit statut) eram in stare sa platesc tot raionul. oricum, dl de la paza, mi-a intocmit acest "proces verbal", si m-am dus sa platesc la casa. am achitat produsele, si am plecat. Nu mi s-a facut copie dupa buletin, si nici nu mi s-a dat bonul de la casa. in aceste conditii, considerati ca va fi anuntat politia? mentionez ca dl de la paza, discret mi-a spus sa las, banii ce ii mai aveam in portofel acolo. Mi-a spus ca acest proces verbal nu va ajunge la politie. dvs ce credeti? va ajunge acea hartie la politie? imi este frica, deoarece imi dau seama ca a fost cea mai mare prostie pe care am facut o, si as putea sa pierd cariera si tot. In viata mea nu o sa mai repet nesabuinta asta... multumesc pentru raspuns si va felicit pentru ca existati.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 01:41, 10 Martie 2010
Situatie jenanta
Maniera total nelegala de solutionare din partea agentului,fapt ce denota ca documentul intocmit nu va ajunge la autoritati,pentru ca acesta ,il va incrimina
Invatatura de minte pe viitor
Huh, urata treaba. In mod firesc procesul verbal ar trebui sa ajunga la politie insa ceea ce scria ynocentta mai sus are un sambure de adevar in care dl agent de paza isi poate strica dintisorii. Insa problema nu e daca a procedat ilegal (sigur ca da!) ci daca se poate dovedi asta. Banuiesc insa ca nu o sa trimita nimic la politie. Nu cred ca-i plac nici lui politistii. Mai ales cei enervant de constiinciosi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt minor din hipermarket Narcus Narcus Buna ziua, Acum o saptamana, spre rusinea mea, recunosc ca am sustras dintr-un hipermarket din capitala un produs in valoare de 30 lei.La iesire m-au oprit ... (vezi toată discuția)
Furt calificat? micutzul_hotz micutzul_hotz buna ziua. am si eu o problema legata de furt.acum o luna m-am dus intr-un supermarket sa imi cumpar o paleta de tenis de masa. am luat una, m-am dus la casa ... (vezi toată discuția)
Furt Lady_in_red Lady_in_red Am facut cumparaturile la Auchan Constanta si m am dus si la raionul de make up....m am uitat ce noutati au aparut....mi am ales 2 produse si am continuat ... (vezi toată discuția)