avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... asociere in afaceri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

asociere in afaceri

buna ziua...as vrea sa ma asociez cu o persoana ce detine o societate(gater)si dorim sa-i schimbam profilul; intr-o ferma de iepuri,in acest caz se pot obtine fonduri UE ?...mentionez ca societatea (gater)nu are datorii...multumesc
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 12:21, 10 Martie 2010
Puteti sa faceti afacerea asta si fara sa va asociati cu nimeni, in caliate de PFA sau pe o firma noua.

Pe de alta parte, insa, efortul de accesare a fondurilor europene trebuie luat in calcul si corelat cu valoarea ajutorului pe care doriti sa-l obtineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru cresterea de chinchila? mariusctc mariusctc Buna ziua. Eu detin un teren si as vrea sa demarez o afacere cu chinchile , in principal pentru blana lor.Se acorda fonduri de la Uniunea Europeana pentru p ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile crestere albine kta87 kta87 Buna, as vrea sa accesez fonduri Europene pentru cresterea albinelor si productie de miere. CE fac cum incep? Trebuie sa infiintez un PFA sau un I.I. mentionez ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene dragavei dragavei Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor. Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac ... (vezi toată discuția)