avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firme cu datorii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firme cu datorii

Buna ziua...as dori sa va adresez cateva intrebari legate de anunturile de prin ziar,prin care unii doresc sa cumpere sau sa preia firme cu datorii.Ce urmaresc aceste persoane doritoare sa preia datoriile altora?...se poate asa ceva..adica daca cel care o vinde chiar scapa de acele datorii ...va intreb pentru ca am o cunostinta in situatia asta ...si ar vrea sa stie care ii sunt optiunile....sa achite datoriile(cei drept sunt cam mari)...sau sa vanda firma?Banuiesc faptul ca cei ce vor sa preia aceste firme doresc un comision..e mare?e..mic?....va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: kryss , utilizator 10:36, 11 Martie 2010
Ce urmaresc aceste persoane doritoare sa preia datoriile altora?...

Pai dvs ce credeti ?
Va percep un comision frumos si va spun sa dormiti linistit .
Optiunile sunt :
lichidarea voluntara - soc trebuie sa plateasca toate datoriile
lichidare judiciara- de la caz la caz
Va multumesc pentru raspuns....cam asa banuia si cunostinta mea...ca tot va ramane cu datorii ,daca vinde firma...si ,in plus..nu ar fi vrut sa se intample asta decat in ultima instanta...ca pierde clientii,partenerii de afaceri...Dar poate obtine o amanare de plata?..6 luni...un an?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un mare ajutor mariuspavell mariuspavell Buna ziua, As dori si eu sa stiu ce este cel mai bine sa fac detin o societate comerciala impreuna cu un asociat in domeniul constructiilor (SRL) momentat ... (vezi toată discuția)
Firma fara profit mony905 mony905 Am deschis acum 5 luni o firma,dar nu am avut decat 2 incasari si de atunci nu fac decat sa platesc lunar taxe si impozite fara a avea vreun profit.Ceea ce ... (vezi toată discuția)
Vremuri de criza vasilicaburnaz vasilicaburnaz Buna ziua! Am o soc com . si datorita vremurilor actuale ,si a concurntei de piata create (gen supermarketuri) ,v-asi ruga sa-mi dati un sfat autorizat care ... (vezi toată discuția)