Am deschis acum 5 luni o firma,dar nu am avut decat 2 incasari si de atunci nu fac decat sa platesc lunar taxe si impozite fara a avea vreun profit.Ceea ce doresc sa stiu este ce pot face in aceasta situatie,care e recomandata :sa trec firma pe inactivitate sau sa raspund anunturilor care preiau firme,sincer mi-as dori sa scap definitiv de firma dar nu stiu ce anume implica aceste preluari de firme.As dori va rog cat mai multe detalii si explicatii pt ca sunt intr-o situatie foarte delicata,avand in vedere ca am avut si probleme de sanatate destul de grave.Va multumesc frumos!
in situatia in care nu aveti datorii catre stat puteti face dizolvare urmata de lichidare voluntara si radiere .
mergeti la reg. com si vedeti care sunt pasii sau consultati un jurist, un avocat.nu este foarte complicat doar ca dureaza si o sa va coste nitel.aproape ca la infiintare
Lichidare srl
lnegreanu
Suntem doi asociati (sot si sotie) la un SRL si am vrea sa-l inchidem sau sa-l vindem.Cine ne poate da sugestii am vrea sa stim ce ar fi mai rapid, usor si ... (vezi toată discuția)