avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale anulare contract de v-c
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

anulare contract de v-c

Am cumparat un imobil pe societate de la o persoana fizica care avea nevoie de bani . Vanzatorul si-a exprimat dorinta verbala de a-si cumpara inapoi imobilul in conditiile in care depaseste perioada grea . Am achizitionat acest imobil printr-un credit , el si-a primit banii in cont. Vanzatorul este major , a primit acest imobil de la bunica lui , dar nu au stiut si parinti ce a facut . Pe scurt imi deschide acum proces civil prin care solicita anularea contractului de vanzare-cumpararea desi au trecut 4 ani , in vederea recuperarii imobilului , in baza afirmatiei lui verbale da a-i returna casa cand se termina creditul . Concomitent a facut si plangere penala pentru inselaciune.
Va rog sa-mi spune-ti ce se poate intampla in acest caz ?
multumesc:((
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:35, 10 Martie 2010
Angajati-va un avocat si nu veti avea nicio problema . :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am achiziționat un apartament prin credit imobiliar. ... MateiGeo MateiGeo Bună ziua! Am achiziționat un apartament prin credit imobiliar. Persoana de la care am cumpărat imobilul a susținut că are schimbata instalația ... (vezi toată discuția)
Cesiune antecontract vanzare cumparare Comy Comy Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament intr-un imobil nou dar pentru acest imobil este deja incheiat un antecontract de vanzare cumparare iar ... (vezi toată discuția)