avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... e drept?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

e drept?

din septembrie a.c. am mutat copilul la o scoala particulara din Bucuresti.Am intrebat de carnetul cu alocatia de stat pentru copil si mi-au raspuns ca nu mai are dreptul la alocatie de stat fiind la o scoala particulara.E drept?conform carei legi?Ce legatura are scoala cu alocatia?Copilul este tot cetatean roman,nu?Multumesc frumos!Ana C
offtopic:cred ca da, si acum 4 ani copii aveau dreptul la alocatie chiar daca erau la scoli particulare

Ontopic: imi mentin parerea ca indiferent de forma e invatamant copii pana la 18 ani au dreptul la alocatie de stat
ia vezi tu legea 61 din 1993 in forma bruta ... si discutiile vremii de prin ziare .. cu privire la aceasta alocatie .. si pe urma mai vorbim.

baga un search pe net. cauta .. documenteaza-te .. ca altfel risti sa nu iti mai iau in seama raspunsurile.
offtopic: draga Gavril daca tot esti asa de bine documentat de ce nu ne edifici tu pe toti? apropo de cautat am cautat si nu era nimic de genu asta.
Oricum legea de care vorbesti tu are mai mult de 4 ani. Cat despre partea cu "nu iti mai iau in considerare parerile" te rog sa incetezi cu amenintarile ca acest forum nu e pentru amenintari. Daca ai ceva de spus de genu asta, exista mesajele private.

Ontopic: imi mentin parerea

ONtopic: te las sa mai cauti atunci. imi mentin si eu parerea.

Offtopic: lasa cenzura ... ca e enervanta. Ati devenit obsedati de ontipicuri si offtopicuri.
eu imi mentin parerea ca indiferent de forma de invatamant, particulara sau de stat, copilul are dreptul la alocatie.

Offtopic: mi se pare ca d-l Gavril oricum nu stie nici el dar vrea sa mentina un aer de mister. ok.
pana cand eti veni cu argumente...;)
Apropo de cenzura, mi se pare normal sa nu se scrie chestii care nu au nici o legatura cu topicul. pentru astfel de dispute exista alte topicuri sau chiar le puteti deschide dar nu mi se pare corect ca cei care deschid astfel de topicuri tocmai pentru a afla anumite informatii sa fie nevoiti sa suporte disputele noastre

Alte discuții în legătură

Alocatie peste 18 ani negrutu62 negrutu62 Va rog sa-mi precizati daca copilul meu in varsta de 18 ani mai are dreptul la alocatie de stat fiind inscris la o scoala postliceeala la cursul de zi Va ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copil de la scoala speciala David009 David009 Buna, as dori sa va intreb daca o fetita nevezatoare, in varsta de 19 ani, in prezent, are dreptul la alocatie. A inceput clasa I la varsta de 11 ani si a ... (vezi toată discuția)