avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... e drept?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

e drept?

din septembrie a.c. am mutat copilul la o scoala particulara din Bucuresti.Am intrebat de carnetul cu alocatia de stat pentru copil si mi-au raspuns ca nu mai are dreptul la alocatie de stat fiind la o scoala particulara.E drept?conform carei legi?Ce legatura are scoala cu alocatia?Copilul este tot cetatean roman,nu?Multumesc frumos!Ana C
DA am recunoscut ca a existat un scandal pe aceasta tema, eu macar am puterea sa recunosc ;)

Offtopic: deschide cate topic-uri vrei ca sa contrazici tot ce spun eu. ma bucur ca tiam dat o solutie la problema ta
Multumesc frumos pentru parerile pertinente!Totusi nu am aflat cui solicit aceasta alocatie,deoarece ministerele ne trimit de la unul la altul si inapoi la scoala...Bun!Nu mai este copilul in sistemul de invatamant de stat;dar cine ii da alocatia?!Care institutie?Daca nu o da scoala atunci cine?!Multumesc!
Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie peste 18 ani negrutu62 negrutu62 Va rog sa-mi precizati daca copilul meu in varsta de 18 ani mai are dreptul la alocatie de stat fiind inscris la o scoala postliceeala la cursul de zi Va ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copil de la scoala speciala David009 David009 Buna, as dori sa va intreb daca o fetita nevezatoare, in varsta de 19 ani, in prezent, are dreptul la alocatie. A inceput clasa I la varsta de 11 ani si a ... (vezi toată discuția)