avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executari silite
Discuție deschisă în Executare silită

executari silite

este posibil ca o executare silita a marfi sa dureze mai mult de un an jumate X-(
practic am vandut o vitrina frig cu contract si factura am primit op acestea au fost platite doar in parte am fost la executor am pregatit dosarul acesta dupa un an sa prezentat la executare unde a constatat ca acea sc nu avea sediul in spatiul in care se afla marfa a spus ca trebuie sa refaca acest lucru a mai trecut jumate de an vitrina nu mai este in spatiu ce o sa se intample cand daca o sa fie executorul se prezinta si nu are ce executa
asi putea inainta o plangere inpotriva executorului:sorry:sau am pierdut tot
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 08:04, 11 Martie 2010
Da, sigur, pentru tot ce tine de executarea silita, doar executorul este vinovat!:)

Si ce sa scrieti in "plangerea impotriva executorului" ? Ca debitorul a vandut bunul si executorul nu l-a mai gasit?
Enfin...

Acum sa o luam logic: bunul care se doreste a fi executat a fost anterior sechestrat prin executor?
Daca bunul a fost vandut si nu s-a incasat suma in integralitatea ei..cum ati ajuns la executor? In urma unui litigiu cu debitorul...sau cum?

Am vaga banuiala ca nici macar nu aveti un titlu executoriu ci doar factura si OP-ul.
Gabriela Paduraru a scris:

Da, sigur, pentru tot ce tine de executarea silita, doar executorul este vinovat!:)

Si ce sa scrieti in "plangerea impotriva executorului" ? Ca debitorul a vandut bunul si executorul nu l-a mai gasit?
Enfin...

Acum sa o luam logic: bunul care se doreste a fi executat a fost anterior sechestrat prin executor?
Daca bunul a fost vandut si nu s-a incasat suma in integralitatea ei..cum ati ajuns la executor? In urma unui litigiu cu debitorul...sau cum?

Am vaga banuiala ca nici macar nu aveti un titlu executoriu ci doar factura si OP-ul.

imi place acest ton de aroganta , da este un titlu executoriu , si executorul platit de un an jumate lipseste doar executarea in prezenta politiei cunosc practica executarilor dar nu stiu cat ar putea intarzia maxim o executare
Aa, deci lipseste ceva!:)
Pai simplu: solicitati IN SCRIS executorului sa ceara sprijinul fortelor publice.

Procedura civila nu prevede termene "de intarziere a executarii" de catre executor.
Pentru orice act (in act intra si refuzul executorului jud. de a efectua un act sau o executare silita), va puteti plange instantei de executare. In acest sens legiuitorul a introdus in cuprinsul Legii nr.188/2000 si art.53, iar in C.pr.civ.art.399 (1) teza finala, prevederi pentru a va putea plange in legatura cu diverse neregularitati legate de actele de executare sau de refuzul executorul judecatoresc, instanta de executare fiind singura care poate dispune .
Daca vreti sa va mai plangeti impotriva executorului judecatoresc: plangere la CEJ local...central...MJ..si, daca sunt intrunite elementele constitutive ale unei infractiuni, inclusiv plangere penala.

Dar toate acestea le stiti...:)...deoarece cunoasteti "practica executarilor" !
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2010
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)
Prescriptie...sunt sanse? Dahrma Dahrma S-a primit imprumut o suma de bani pentru care s-a ipotecat un apartament in favoarea celui care a imprumutat banii (contract de garantie imobiliara cu titlu ... (vezi toată discuția)
Uzurpare calitati oficiale sau abuz in serviciu anonim_71 anonim_71 Un cetatean gaseste in usa un plic pe care scria:,Vizita agent executare silita\".In interiorul plicului era specificat ca persoana a fost cautata de un agent ... (vezi toată discuția)