avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale publicare bilant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

publicare bilant

Buna ziua,

Sunt o sucursala a unei firme straine care intocmesc situatii financiare la 31.12.2009 si le depun la finante. Firma straina intocmeste situatiile la 30.06.2010 deoarece anul financiar la ei este 01.07.n-30.06.n+1. Ce depun eu la ONRC. Pana acum am publicat numai bilantul sucursalei si se pare ca nu este bine, trebuia bilantul firmei straine. Ramnne problema decalajului datorat anului fiscal diferit. Cum ar trebui sa procedez. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: brendissima , utilizator 14:23, 10 Martie 2010
cand depuneti bil sucursalei, faceti precizare despre anul fiscal al soc fondatoare si apoi il depuneti la orc si pe acesta. cei de la registrul com nu v-au lamurit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare situatii financiare patipatason patipatason Buna ziua, Sunt o sucursala a unei firme straine care intocmesc situatii financiare la 31.12.2009 si le depun la finante. Firma straina intocmeste ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua . In data de 30.06.2010 am suspendat firma si de la registrul comertului si de la Finante, ni s-a aprobat cererea de regim derogatoriu pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Suspendare societate tynadiana tynadiana Buna ziua, Am suspendat socitatea in martoe 2010 (pentru 3 ani). As dorii sa stiu acum mai am vreo obligatie? Trebuie sa ii anunt si pe cei de la ... (vezi toată discuția)