am si eu o intrebare.Ce pot face pt marirea pensiei alimentare? exclus-tribunal-din min pe economie. detalii: sunt divortat de 5 ani si am in intretinere 2 fete de 7 1/2 respectiv 13 ani si primesc 460.000/copil din min pe economie. banii acestia ii primesc cind isi aduce aminte. ex-mama lor sta numai prin italia, munceste ca dansatoare, barbanita, prostituata nu stiu exact ce. venit are sigur ca de cite ori am vazut-o se afiseaza plina de aur, haina ultima moda si la copii nimic. ce-as putea face s-o prind ca are venit si sa-i maresc pensia cit ar fi normal? unde sa caut? normal stiu ca este 1/3 din venit. astept raspuns. multumesc,cu stima Aurel.
Daca poti proba ca mama copiilor tai are un venit mai mare decat salariul minim pe economie, atunci poti face o actiune in instanta pentru majorarea pensiei alimentare.Te poti baza pe o prezumtie simpla......pe care instanta daca nu are probe nu o poate lua in considerare.
nu poti cere mai mult de 33% din salariul minim pe economie, atat timp cat nu poti face dovada ca aceasta are un venit mai mare.
Daca nu va trimite manii, puteti face o plangere penala pt. abandon de familie:(