avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariul avocatului il platesc cand am sentinta ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariul avocatului il platesc cand am sentinta definitiva si irevocabila?

se ia o hotarare judecatoreasca {partaj}hotararea este in favoarea mea {reclamant},paratul face apel............avocatul trebuie sa il platesc la sfarsit cand devine hotararea definitiva si irevocabila{atunci se considera procesul incheiat?} in favoarea mea sau la fiecare pas facut de parat: apel, recurs?

multumesc:">
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 12:24, 12 Martie 2010
Corect, lipsa de comunicare este sursa neintelegerilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj mocutzy27 mocutzy27 o sa descriu mai pe larg situatia poate nu inteleg eu.... partaj - eu reclamant angajez aparator semnez un contract pe care recunosc nu l am citit dupa cum am ... (vezi toată discuția)
Probleme avocat provincie bambi.2010 bambi.2010 buna ziua, am un proces de expropriere care trebuia sa se termine anul trecut, motiv pt care av a solicitat plata integrala a onorariului pentru a depunde ... (vezi toată discuția)
Taxa avocat Rodka Rodka Avocatul imi cere sa-i platesc o noua taxa de rerezentare pt acelasi proces care a fost trimis de la tribunal spre rejudecare.la judecatorie. Am platit doua ... (vezi toată discuția)