avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical

La calcularea indemnizatiei pentru concediu medical se ia in calcul si valoarea stimulentelor primite in decursul celor 6 luni? Daca da, in ce conditii? La stimulente se retine cota CCI de 0,85%? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 14:13, 11 Martie 2010
persoana cu handicap grad 2 accentuat.Ce beneficii sunt?
oromeo a scris:

La calcularea indemnizatiei pentru concediu medical se ia in calcul si valoarea stimulentelor primite in decursul celor 6 luni? Daca da, in ce conditii? La stimulente se retine cota CCI de 0,85%? Va multumesc!

Baza de calcul a indemnizaţiilor de concediu medical se determină ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, , pe baza cărora se calculează contribuţia pentru concedii şi indemnizaţii
alexa mihaela a scris:

persoana cu handicap grad 2 accentuat.Ce beneficii sunt?

Beneficiati de prevederile Legii nr. 448/2006privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie in calcul concediu medical magda_lazar2006 magda_lazar2006 Stimulentul de insertie, in cuantum de 500 lei lunar, primit pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani intra in baza de calcul la stabilirea ... (vezi toată discuția)
Concediu medical conventii civile JaniMari JaniMari Buna dimineata. As avea nevoie de niste lamuriri privind plata concediului medical. Am fost in concediu medical la societatea la care sunt angajata, dar nu ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal bernadette bernadette Buna seara In data de 11 iulie am revenit din CCC la lucru,dupa 4 zile am luat concediu de risc maternal Intrebarea mea ar fi dupa ce sume se calculeaza ... (vezi toată discuția)