avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme de vecinatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme de vecinatate

Buna seara.Am un vecin care si-a facut o constructie de tip garaj pe hotar ,taind cu flexul doua tevi din gardul de pe proprietatea mea punandu-mi gardul la pamant si nimeni nu ia nici o masura . Unde ma pot adresa ? Mentionez ca a venit si primaria la fata locului si de atunci au trecut aproape trei luni insa nu s-a intamplat nimic.si cu politia cam acelasi lucru : a venit , a vazut a plecat .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:10, 10 Martie 2010
Staruiti la autoritatile locale sa finalizeze cercetarile si sa dispuna masurile legale
Notificati cu termen vecinul de obligatia repozitionarii gardului dvs
Daca in termenul impus in notficare ,vecinul nu dispune revenirea la situatia anterioara,angajati avocat pentru actionare in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am construit garaj, sopron si solar (folie). cum sa intru in legalitate? Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Buna ziua, Am un teren proprietate, in mediu rural. Am construit, fara a obtine autorizatie: - un garaj (placa beton, suprastrustura din lemn, invelit cu ... (vezi toată discuția)
Am construit garaj, sopron si solar (folie). cum sa intru in legalitate? Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Subiect: Am construit garaj, sopron si solar (folie). Cum sa intru in legalitate? Buna ziua, Am un teren proprietate, in mediu rural. Am construit, fara a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie ion04 ion04 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate da autorizatie de construire pentru demolarea unui gard despartitor si construirea altuia de catre vecinul meu ... (vezi toată discuția)