avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... actiune de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

actiune de divort

buna ma numesc florin si am o problema si asi dori ce anume trebui sa fac.Eu locuesc in italia si sunt casotorit cu o fata din rom. cre locueste si ea aici .Dar acum am ajuns la concluzia ca nu ne potrivim si neam despartit. Vrem sa si divortam dar nu stim cum trebui sa facem .Ea vine in rom in luna mai si vrea sa bage actiunea de divort dar eu din motive de munca nu pot sa merg si eu.Asi dori daca pot sa fac o declaratie aici la notar precum ca sunt si eu de acord cu divortul si sa nainteze divortul .dar nustiu dac e valabila declaratia de aici .si unde trebuie sa se duca pentru divort si cam cat ar dura pana se da sentinta. va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: florinvelcu , utilizator 19:52, 11 Martie 2010
dar daca suntem amandoi de fata si inaintam divortul precum ca suntem de acord se poate rezolva din prima sentinta am anteles.sau trebui sa mai treaca o anume perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort aimee72 aimee72 Buna ziua As vrea sa stiu daca pot sa divortez la 2 luni dupa incheierea casatoriei din cauza violentei fizice si verbale atat la adresa mea cat si a ... (vezi toată discuția)
Divort cu acordul partilor sim_theo sim_theo Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Sotul meu (plecat din tara de 9 ani) a revenit pentru 2 saptamani in tara si am convenit sa desfacem casatoria ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters88308 ContSters88308 Buna sunt casatorit de 10 ani im-i doresc sa divortez pe cale amiabila sotia de acord Se poate divorta fara a platit onarariu avocatului ? (vezi toată discuția)