avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... E culpa medicala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

E culpa medicala?

In luna noiembrie am fost victima unui accident rutier in urma caruia am fost internata la spit. judetean din judetul unde a avut loc accidentul. Dupa trei zile am fost externata fara a se constata nici un fel de leziuni sau traumatisme, conform biletului de iesire din spital. Dupa alte cateva zile, acasa fiind si simtindu-ma f. rau, am fost internata si operata de urgenta intrucat s-a costatat ca o parte din intestin este necrozat (ca urmare a traumatismului suferit). La radiografie s-au descoperit 7 coaste fracturate si hidrotorax (tot ca urmare a accidentului).In total 4 saptamani de spitalizare + 3 concediu medical. Pot da in judecata spitalul care dupa trei zile m-a externat "perfect sanatoasa" pentru culpa medicala?
Cel mai recent răspuns: luiza_omer , utilizator 14:12, 7 Ianuarie 2007
Poti da in judecata medicul si spitalul, problema e ca pe civil costa mai mult.
Pe penal cred ca e mai indicat, pentru ca e moca:D

cu toate ca e mocca .. pe penal .. va dura destul de mult procesul. .. Pe civil vorbim de castig de timp .. Chiar daca costa mai mult .. oricum iti vei recupera banii d ela spital .. Nu duc aia lipsa de bani .. :)
sau de la medic, ca are mai multi bani ca spitalul:))
daca stiti cum se numeste medicul, puteti da in judecata atat medcul cat si spitalul si obtine despagubiri pt suferinta dvs. cauzata ca urmare a indiferentei lor.;)

da. merge si asa cum a zis Irina. chemati in solidar dar pe temeiuri diferite.
buna observatie, irina

Alte discuții în legătură

Accident auto oitaus78 oitaus78 Buna seara, Acum 3 saptamani am facut un accident intr-o localitate: o transportam pe mamaie care este grav bolnava la un spital dar, din neatentie (am intors ... (vezi toată discuția)
Malpraxis codau_f codau_f facem un an si jumatate de cand ne luptam cu justitia din romania ca sa facem dreptate pentru fetita noastra.umblam la recuperare si acum si nici acum dupa ... (vezi toată discuția)
Medicina legala ContSters139791 ContSters139791 buna ziua am o intrebare in urma unui accident victima a fost diagnosticata la spital cu escoriatii gamba stanga si contuzie cu escoriatii genunchi drept ... (vezi toată discuția)