am fost depistat in trafic in influenta alcolului. pe alcoltest am avut0.50. am fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange, unde mi sau luat doua probe la interval de 1 ora. in prima proba mia iesit1:25 iar in cea dea doua 0:80. sunt la prima abatere. ce sanse am sa imi mai revad permisul inapoi?
Vi se va intocmi dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu o imbibatie alcoolica mai mare de 0,8o g./l. aer expirat ceea ce constituie infractiune,conform art.86 al.1 c.rut.sanctionabila cu inchisoarea de la 1 an la 5 ani.
Este bine ca in cadrul probatoriilor ce se vor administra sa solicitati recalcularea alcoolemiei,macar si pentru a fi constinta impacata ca ati uzitat si de acest demers legal.
In functie de conduit dvs.in cadrul urmaririi penale,de recunoastere a faptei,ade colaborare cu organele de urmarire penala si cu instanta de judecata este foare posibil sa vi se dea o pedeapsa minim cu suspendarea executarii conf.art.81 c.pen.
La permis trebuia sa va ganditi inainte sa consumati,acum mai aveti de asteptat intre 6 luni si un an ,in functie de cuantumul/dozarea pedepsei,de la ramanerea definitiva a sentintei de condamnare,dupa care vet fi programat pentru a sustine examenul de conducere.
Alcool la volan
carok
buna ziua.as avea o nelemurire de acea apelez la voi.in data de 24 09 2010 am fost prins de politie si am fost testat cu alcoltestul si am avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)