avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract de credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract de credit bancar

Buna tuturor,

Doresc sa va cer opinia intr-o problema legata de un contract de credit bancar. Exista in contract un punct care contine cateva liniute cu urmatoarele informatii:
- "Comisionul de rambursare anticipata: intre 0 si 36 luni (de la aprobarea creditului) este 4,5% din suma rambursata anticipat"
.....
- "Comisionul de rambursare anticipata: peste o luna, 0% echivalent 0 RON"
Intrucat cele 2 puncte se contrazic, am solicitat bancii sa rambursez creditul conform clauzei care ma avantajeaza, respectiv cu 0 comision de rambursare anticipata. Desigur, nu am primit raspuns favorabil din partea bancii.

Ce imi recomandati in acest caz?

Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: moto72 , utilizator 00:58, 14 Martie 2010
Buna seara!
Puteti afla multe amanunte despre acest subiect in Asociatia Clientilor Bancilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc la credit bancar alexauto1 alexauto1 Buna ziua ieri am fost la banca (BRD) unde am un credit de nevoi personale fara giranti si fara garantie imobiliara, sa vad despre ce este vorba cu actul ... (vezi toată discuția)
Credit bancar - sfaturi cosovi cosovi buna ziua ! in ianuarie 2008 am achizitonat un apartament prin credit bancar de la BCR , cu ipoteca de rang I , am avut timp de 12 luni o dobanda fixa de 6.2% ... (vezi toată discuția)
Rambursare anticipata credit dragomir_alina dragomir_alina Buna ziua. Am contractat un credit la BCR (din pacate, sa nu faceti niciodata credit la ei) unde, printre multe clauze abuzive, mi s-a spus verbal de data ... (vezi toată discuția)