avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in campul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in campul muncii

Am lucrat la o firma cunoscuta 1 an si 2 luni, dupa care am fost obligata sa-mi semnez demisia.Doresc sa aflu cum as putea sa intru in posesia unei carti de munca in care sa mi se treaca vechimea,deoarece la plecare firma mi-a dat doar o adeverinta prin care atesta perioada lucrata.Mentionez ca inainte am mai lucrat la o alta firma si nici aici nu mi s-a eliberat carte de munca.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 02:52, 17 Aprilie 2010
faceti un contract de asigurare cu cei de la pensi i(platiti 1,2luni,cat vreti..) si veti lua carnet de munca de la ei si le duceti si adeverintele sa va treacavechimea in cartea de munca
Carnetul de munca va va fi intocmit de un viitor angajator. Adeverinta de vechime pe care ati primit-o de la firma este perfect valabila.
Vechimea din aceasta adeverinta fie va va fi trecuta in carnetul de munca de angajatorul care va intocmi carnetul, fie o pastrati si o adaugati la dosarul de pensionare (cand va fi cazul).
crisv a scris:

faceti un contract de asigurare cu cei de la pensi i(platiti 1,2luni,cat vreti..) si veti lua carnet de munca de la ei si le duceti si adeverintele sa va treacavechimea in cartea de munca
:

X-( Casele de pensii niciodata nu dau carnete de munca!!!!!!#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare sabina012 sabina012 1.am lucrat 3 luni la o firma(X), aveam carnet de munca insa fostul angajator(Y) nu mi`a dat`o in timp util. dupa 3 luni de zile imi depun demisia la firma X ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta adina30iulia adina30iulia Buna ziua.Mi-am pierdut cartea de munca in urma cu mult timp dar mi-a ramas o copie xerox a ei. Ce trebuie sa fac in acest caz pentru a ma angaja fara ... (vezi toată discuția)
Carnetul de munca si adeverinta din care rezulta data incetarii calitatii de asigurat mona100 mona100 1) Am plecat din tara in 1985 data la care am predat cartea de munca la inspectoratul judetean bacau. Posed copie dupa cartea de munca Pentru dosarul de ... (vezi toată discuția)