avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... raspunderea juridica, materiala a societatilor de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

raspunderea juridica, materiala a societatilor de insolventa SPRL

o societate comerciala tip srl a fost distrusa(dizolvata, trecuta in insolventa , falimentata) de o SPRL prin administrarea unor probe eronate in justitie.
ce raspundere juridica , materiala ,financiara poate avea SPRL -ul daca se demonstreaza ca a distrus vroit acest srl si cum poate fii repus srl-ul in drepturi???
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 20:13, 11 Martie 2010
ce raspundere juridica , materiala ,financiara poate avea SPRL -ul daca se demonstreaza ca a distrus vroit acest srl

Daca se demonstreaza !! puteti cere despagubiri
Mentionez ca orice practician in insolventa si orice SPRL trebuie sa aiba o asigurare profesionala valabila.
cum poate fii repus srl-ul in drepturi???

Ce intelegeti prin repunere in drepturi?
Legea 85/2006 prevede numeroase cai de atac : contestatie , recurs etc
Buna seara.
Dacă nu aţi depus recurs în termenul legal de 10 zile de la sentinţa de dizolvare-lichidare sau radiere a firmei, s-a prescris termenul de contestare a deciziei pronunţate de judecătorul sindic. Dar avand în vedere că, după cum sustineti, aveti dovezi ca dizolvarea -lichidarea s-au facut in urma unor probe eronate(care or fi acestea ?), puteti încerca să introduceţi actiune separata pentru constatarea nulitatii actiunii de lichidare, în baza unor probe administrate de dvs.Daca dvs.introduceti actiunea dvs.trebuie sa aduceti probele,conform procedurii civile.Daca nu sunteti bazat pe veridicitatea şi pertinenţa probelor,aveti sanse sa pierdeti actiunea si sa suportati cheltuielile de judecata ,care pot sa nu fie mici .
Cu stima.
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa vs penal Stylleru Stylleru Buna ziua. Am mai deschis acest subiect pe forum, acum vin cu completari. Speta cu care ma confrunt este urmatoarea: Am fost respins la inscrierea la ... (vezi toată discuția)
Re deschidere srl plus procedura de insolventa bigpaulie bigpaulie Buna ziua , Am detinut sau cred ca inca detin o societate comerciala SC Atraktiv Telecom SRL , cu ceva timp in urma societatea a fost inchisa de catre ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.a fost chemata in judecata de ONRC pt.neprelungire sediu social. Soc.are datorii la Anaf provenind de la impozitul minim. In cazul in care soc.nu face ... (vezi toată discuția)