avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... împuternicire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

împuternicire

Mă confrunt cu următoarea problemă:
Locatarii blocului în care locuiesc, s-au hotărât să accepte construirea unei mansarde de către o firmă ,contra unor facilităţi pe care deja cred că le cunoaşteţi. În acest sens, mai întâi, toţi proprietarii trebuie să se înscrie într-un tabel şi să semneze cum că sunt de acord. Problema este că pe scara mea există un apartament al cărui proprietar este plecat în Italia la muncă iar în apartament locuieşte fiul său cu soţia. Am înţeles că pentru a putea fiul său să accepte mansardarea în numele tatălui său (sau al părinţilor) , este necasară o împuternicire notarială trimisă din Italia pe baza căreia să semneze actele necesare fiul său. Întrebarea mea este care este scopul pentru care se eliberează această procură (mă refer la conţinutul procurii).
Vă mulţumesc !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:37, 13 Martie 2010
Distinsi colegi,instanta in speta de acest gen ,a admis cererea ulterioara a proprietarului si a anulat actul asumat de tert in numele acestuia
Depinde de judecator, depinde cum este facuta procura, depinde de proprietar, depinde de imputernicit cum foloseste procura.
Sunt prea multe variabile si la urma-urmei daca pornim de la ideea ca o instanta a respins o procura, o imputernicire, asta inseamna ca nu sunt valabile aceste acte? Sau ce vreti sa spuneti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea contractul bilateral channel channel Stie cineva ce valabilitatea poate avea un contract bilateral intre doua societati, una reprezentata prin domnul X si cealalta prin domnul Y? In loc de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? Adelinamana Adelinamana Buna ziua! Va rog ajutor, un sfat si care sint prevederile legale în conformitate cu situația dată! În anul 2011 lună mai asociația de locatari prin ... (vezi toată discuția)
Semnaturi pentru mansardarea blocului stellina stellina buna ziua tuturor. am discutat de curand cu vecinii mei din scara si sunt de acord cu mansardarea intregii suprafete comune a blocului. urmeaza acum sa ... (vezi toată discuția)