avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

buna ziua!acum 9 luni de zile un cunoscut lant de magazine de tip discount urma sa deschida un magazin si in orasul nostru[mizil].am aplicat impreuna cu altii la acel job,am fost admisi,dar n-i s-a spus de catre angajator ca,din diverse motive[aut constructie] nu pot da drumul cind era prevazut si sa ne deplasam in alte locatii[cimpina,ploiesti,urziceni] ale aceleasi firme ptr o perioada nedeterminata.ne-au decontat transportul si cazarea,fara masa.am acceptat citeva luni de zile sa fac deplasarea la cimpina,iar de cca 2 luni am fost mutat mai aproape,la ploiesti,de unde pot face naveta zilnicdesi pierd zilnic 4-5 ore din timpul meu].asta e,e criza nu?dar acum 2 zile m-i s-a comunicat[ordonat] sa merg din nou la cimpina.am refuzat si m-i s-a sugerat sa-mi dau demisia sau concediu fara plata.momentan am ales a doua varianta,desi la un salariu de 700 ron nu prea este convenabil.cum as putea proceda in viitor[luni],cind trebuie sa ma prezint din nou la munca.mai mentionez ca nu am beneficiat de diurna,nici de protectia muncii la locatia respectiva si nici nu am semnat vreun document prin care eu figurez la acea locatie.teoretic eu si colegii mei figuram la mizil,unde am semnat contractul de munca.multumesc.intelegem ca este criza si ca patrarea locului de munca este prioritara,dar totusi....

Alte discuții în legătură

Fortata sa-mi dau demisia! lumifatu lumifatu Lucrez intr-o multinationala ca operator introducere date si desi sarcinile pe care eu trebuie sa le rezolv pot fi rezolvate si dintr-un sediu din Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Vreau dreptate Berta Viorica Berta Viorica Buna ziua . Am si eu niste nelamuriri . Am lucrat , la o firma ( nu dau nume momentan) in Pitesti ,directorul a plecat urechea la niste barfe ,si mia propus ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului imparatu80 imparatu80 lucrez la o firma de aproximativ 4 ani dar cu o intrerupere acum 1 an si 3luni de 1luna jumatate. nu mi-am primit niciodata salariul si nici nu am semnat ... (vezi toată discuția)