buna ziua .as dori sa stiu daca tatal meu a suferit un accident de masina si era in timpul serviciului trebuie sa plateasca din buzunarul lui acest concediu (firmei unde lucreaza) deoarece am aflat ca spitalizarea trebuie platita desi era asigurat.
Sub nicio forma un angajat nu va plati concediu medical angajatorului sau, din contra tatal dvs va beneficia de concediu medical . La spital va prezenta adeverinta eliberata de angajator ( acesta este obligat sa-i elibereze adeverinta prin care sa dovedeasca tatal dvs calitatea de asigurat)....fireste in cazul in care a fost angajat cu contract de munca, daca a prestat activitate fara incheierea unui contract de munca, lucrurile stau altfel. Sanatate !
as dori sa specific ca am fost la spital si au spus ca are de platit o suma de bani pentru ca a fost accident de masina si acestea se platesc ,cu toate ca am dus adeverinta de la locul de munca
Reclamatie itm
doinitavlada
Buna ziua , am si eu o intrebare o reclamatie la itm se poate face fara a indica numele firmei , avand doar nr de telefon al patronului.
O sa va expun pe ... (vezi toată discuția)