avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATII
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATII

o firma are sediul social in brasov, fara activitate la sediu. In Bucuresti are un punct de lucru cu peste 5 angajati, deci si cod de identificare propriu. Pana acum am depus doar declaratia 100 cu impoz. pe veniturile din salarii la Bucuresti, restul declaratiilor la Brasov. este corect, avand in vedere ca firma bu are activitate la sediu? Sau trebuie sa depun totul la Bucuresti? Cerificatul de inregistrare in scopuri de tva este emis de Brasov, nu de Bucuresti. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 11:22, 11 Martie 2010
Declaratia cu impozitul pe salarii trebuie declarat la Bucuresti.Restul declaratiilor le depuneti la Brasov.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de inactivitate SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am o firma infiintata din 08.12.2011 fara activitate pana in momentul de fata. Stiu ca nu trebuie sa intocmesc situatii financiare la 31.12.2011 ... (vezi toată discuția)
Sediu social fara activitate si platitor de tva mihaidp mihaidp Buna dimineata, Imi deschid o firma. Sediul social este apartamentul in care locuiesc si vreau sa-l declar fara activitate. Vreau ca firma sa fie platitoare ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru corinachivu corinachivu Cum se face declararea unui punct de lucru secundare, care are 5 salariati in cazul in care acesta este situat in alt judet decat cel in care se afla sediul ... (vezi toată discuția)