avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INTREBARE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INTREBARE

Acum un an am primit hotararea judecatoreasca de inchidere a firmei , au trecut cele 3 luni pentru numirea lichidatorului .
Intrebarea mea este - se poate considera ca firma este radiata ?
Nu doresc sa am probleme cu fiscul
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 11:20, 11 Martie 2010
Incercati sa cautati firma pe pagina MF, la adresa [ link extern ]

Daca nu apare, este radiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare walterionescu walterionescu Acum un an am primit hotararea judecatoreasca de inchidere a firmei , au trecut cele 3 luni pentru numirea lichidatorului . Intrebarea mea este - se poate ... (vezi toată discuția)
Societate declarata inactiva fiscal,dizolvata dar neradiata,ce solutii am? vallentta vallentta inainte de 2006 am avut o societate cu sediul si pct. de lucru la aceeasi adresa (unde plateam chirie), obtinand un credit am cumparat un spatiu si am deschis ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de la o firma radiata licuricia12 licuricia12 Buna ziua. Ajutati-ma si pe mine sa gasesc rezolvarea la o problema. Am de recuperat o datorie veche de aprox un an, de la o firma care apare in Recom ca ... (vezi toată discuția)