avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe timbru

buna ziua as dori sa stiu ce taxe se platesc in cazul in care vreau sa depun un recurs la Tribunal, pentru o actiune in care s-au calculat gresit cuantumul penalitatilor de intarziere.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 12:09, 11 Martie 2010
1/2 din taxa initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru apatiei apatiei Am o nedumerire si destul de mare,sint intr-un proces care poarta unele semne de inoiala din punctul meu de vedere.Mai pe scurt ;am chemat in judecata pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara plata taxei de poluare - sentinta redactata gresit roscatu_red roscatu_red Buna ziua! As dori un raspuns avizat la problema mea. Am castigat in decembrie 2011 procesul de inmatriculare a unui autoturism fara plata taxei de poluare ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani timbrati in plus andreea36 andreea36 Buna-ziua, La un proces de partaj masa succesorala a fost subevaluata (de expert) fata de cat a timbrata initial una din parti(sfatuita grasit de avocat). Am ... (vezi toată discuția)