avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voi avea un proces castigat pe o firma care nu are ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voi avea un proces castigat pe o firma care nu are bani, in timp ce banii se incaseaza pe alta firma

Am iarasi o problema. Sotul a actionat in instanta firma de constructii la care a lucrat si nu i-a platit salariile. Dar patronul mai are o firma in contul bancar al careia se incaseaza lucrarile executate.Contractele pe care le are in derulare sunt pe o firma (Casa pr.....Braila)cu o parte din salariati, iar restul de salariati pe cealalta firma (Fort....Braila).Cea de a doua firma la care a lucrat si sotul, nu are lucrari si are conturile blocate de finante, care oricum nu incaseaza nimic. Toate incasarile sunt pe prima firma, sotul a lucrat pentru pt. un contract care apatine primei firme fiind angajatul celei de a doua firma. Patronul e singurul actionar la cea de a 2 firma si la prima e doar asociat, sunt 2 actionari. Seamana a evaziune fiscala, din punct de vedere contabil nu e corect, incalca legea contabilitatii. Problema mea ar fi cum sa obtin un titlu executoriu pe prima firma. Acum procesul este in derulare cu firma angajatoare (Fort....Braila) si voi obtine un titlu executoriu pentru o firma care nu are nimic in cont si nici sanse sa incaseze. Finantele am auzit ca au trecut la o alta faza de obtinere a incasarii datoriilor: sechestru. Cum sa procedez.? Sa anexez o hartie la dosarul de acum, in care sa cer incasarea sumei de la firma pe care e contractul? Sotul nu a avut detasare la fima pe care e contractul. Nu am stiut pana azi ca a lucrat la o firma si contractul era pe alta firma. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Imprumut catre persoana juridica, cu garantie beegees beegees Buna ziua Am imprumutat o persoana juridica cu o suma de bani, cu contract de imprumut fara dobanda, dar cu clauza de percepere de penalitati de 1% pe zi de ... (vezi toată discuția)
Actiune oblica gaby76 gaby76 Un fost salariat detine un titlu executoriu pt un debitor X. Prin procedura executarii nu a recuperat nimic, de mai bine de 1 an, X fiind de negasit, iar ... (vezi toată discuția)
Fals in inscris sub semnatura privata -caz maverick69 maverick69 Prietena mea are o problema cu legea pe care eu nu o inteleg.Vom cauta un avocat , dar as dori mai intai , daca se poate o opinie. A lucrat ca si contabil - ... (vezi toată discuția)