avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DOVADA PROPRIETATE MIJLOC FIX
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DOVADA PROPRIETATE MIJLOC FIX

In calitate de persoana fizica vreau sa vand un mijloc fix unei societati.Problema este ca nu exista un act de proprietate asupra bunului, el a fost cumparat de la o alta persoana si bunul cred ca a fost scos din proprietatea unei firme in urma casarii(desi el este foarte functional). Cum pot sa dovedesc ca bunul este al meu, sa il pot vinde?
Cel mai recent răspuns: ContSters126925 , utilizator 19:24, 11 Martie 2010
cu factura..
sau in cazul bunurilor mobile simpla posesie valoreaza proprietate ( 1909 c.civ parca!!) cu unele exceptii
faceti contract de v/c care sa aiba cel putin data certa, data certa utila cumparatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajustare tva la casare autoturism ovidiumazilu ovidiumazilu Buna Societatea detine un autoturism neamortizat integral. A fost avariat si am incasat dauna totala de la societatea de asigurare. In luna casarii se ... (vezi toată discuția)
Dreptul creditorului asupra unui autoturism vandut fara a fi radiat de catre debitor ACManuela ACManuela Buna ziua, In urma cu 5 ani am facut un credit bancar de nevoi personale in franci elvetieni. Rata pt credit dupa 2 ani s-a dublat din cauza cresterii ... (vezi toată discuția)
Casare autocamion tunelos tunelos Buna ziua, Detin pe societate un camion functional, si as vrea sa-l scot din evidenta prin casare deoarece nu-l utilizez si nu reusesc sa-l vand. In cazul in ... (vezi toată discuția)